Όροι επιστροφής

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που παραλάβετε τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα πρέπει να σταλούν στην συσκευασία που τα παραλάβατε χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και τα καρτελάκια αλλα και η απόδειξη ή το τιμολόγιο φόρου.Επίσης τα προιόντα θα πρέπει να μην έχουν λεκέδες-βρωμιές αλλα και να μην έχουν αλλοιωθεί.

*Αλλαγές ειδών γίνονται στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή που ορίζει η εταιρεία ΑΝΕΜΗ εντός 14 εργάσιμων

* Αλλαγές και επιστροφές σε σκουλαρίκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

              

    

 

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε για τον λόγο επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων καθώς και τα προϊόντα που θέλετε να σας αποσταλούν.

Τα έξοδα αλλαγής – επιστροφής επιβαρύνεται ο πελάτης.

Κόστος αλλαγής : 6€ (γενική ταχυδρομική)

Κόστος επιστροφής : 6€ (γενική ταχυδρομική)

Για την αλλαγή προιόντων,επικοινωνείτε μαζί μας για το προιόν-ντα που θέλετε να κάνετε αλλαγή,ελέγχουμε την διαθεσιμότητά και σας αποστέλουμε το νέο δέμα.Εσείς μόλις έρθει δίνετε στον courier το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το νέο.*Ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις.Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων.Τα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς τα παραλάβετε.Προιόντα χωρίς ετικέτες και καρτελάκια δεν γίνονται δεκτά για αλλαγή.

Για την επιστροφή προιόντων,επικοινωνείτε μαζί μας και σας ενημερώνουμε για τα στοιχεία αποστολής του δέματος έτσι ώστε να επιστρέψει σε εμάς.Μέσα στο δέμα θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία ή ο αριθμός τηλεφώνου,ο λογαριασμός IBAN τραπέζης στον οποίο θέλετε να γίνει η επιστροφή χρημάτων,ποιάς τράπεζας είναι ο λογαριασμός IBAN καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.Τα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως ακριβώς τα παραλάβετε.Προιόντα χωρίς ετικέτες και καρτελάκια δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να στείλετε τα προιόντα με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε  ή συνεργάζεστε με τα στοιχεία διεύθυνσης που θα σας υποδείξουμε.

Για αγορές απο 100€ και άνω , η πρώτη αλλαγή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ,για κάθε επόμενη αλλαγή υπάρχει χρέωση 6€.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται πριν αποσταλούν,παρ’ όλα αυτά σε περίπτωση ελαττωματικού προιόντος ωφείλετε  να μας στείλετε φωτογραφία του προιόντος

στο παρακάτω e-mail : sales@anemifashion.gr .

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές / αλλαγές των προϊόντων εφόσον επισκεφθείτε κάποιο φυσικό μας κατάστημα σε διάστημα 2 εβδομάδων, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή επεξήγηση των παραπάνω μπορείτε να καλέσετε στους αριθμούς : 2310652155/6987182803

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Το προιον θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση την οποία παραλάβατε,να μην έχει χρησιμοποιηθεί ,φορεθεί ή λερωθεί και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι του.Αλλαγές ειδών γίνονται στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή που ορίζει η εταιρεία ΑΝΕΜΗ εντός 14 εργάσιμων. Αλλαγές προϊόντων σε περιόδους εκπτώσεων γίνονται με αντίστοιχα προϊόντα της ίδιας εποχής(χειμώνα-καλοκαίρι) και όχι με νέας συλλογής.