Η εταιρία Anemifashion εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε. Προς διευκόλυνσή σας, υπάρχουν διαθέσιμοι όλοι οι δυνατοί τρόποι πληρωμής.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ACS courier και η πληρωμή γίνεται την ώρα της παράδοσης.

Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι +2 ευρώ 

(*Για αγορές απο 50 ευρώ και άνω η αντικαταβολή είναι δωρεάν)

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Αποδεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) εργάσιμη μέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Οι λογαριασμοί που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι οι εξής: 

IBAN : GR14 0171 4220 0064 2214 5513 883  

                                      Εμπορικός : 6422145513883