hight fashion clothes online

Γυναικεία must have παλτό για το 2020

Χρειάζεσαι μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου και ψάχνεις τις κατάλληλες συμβουλές για τα πιο must have παλτό-πανωφόρια ? Το anemifashion.gr ειναι εδώ για να σε βοηθήσει με χρήσιμα tips!Δεν είναι καθόλου νωρίς για να αγοράσεις έστω τα απολύτως απαραίτητα ρούχα και γυναικεία παλτό που θα σε κάνουν να δείχνεις ξεχωριστή την χειμερινή περίοδο.

 

Δες λοιπόν αυτά που προτείνει η ομάδα μας για λαμπερές fashionable εμφανίσεις με τα πιο high fashion ρούχα που θα βρείς μόνο στο anemifashion και σε όλα τα φυσικά καταστήματα ΑΝΕΜΗ!

 

Γυναικεία καμπαρντίνα (Trench Coat)

Η καμπαρντίνα ειναι ένα πανωφόρι που μπορείς να φορέσεις όλη την φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν αλλα και τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες.Η συγκεκριμένη vinyl καμπαρντίνα  ειναι ριγέ σε απόχρωση του γκρί και θα την βρείς online μόνο στο anemifashion σε εκπληκτική προσφορά.Συνδύασέ την με ένα μποτάκι-γαλοτσάκι και με ένα παντελόνι τύπου cargo ή και γενικότερα με κάτι μονόχρωμο που θα έχει λάστιχα στο τελείωμα.Στο πάνω μέρος μπορείς να επιλέξεις μια ελφριά ζιβάφκο πλεκτή μπλούζα ή αυτό το υπέροχο cargo πουκάμισο της φωτογραφίας.

Φουσκωτά μπουφάν

 

 

Η μόδα των oversized αλλά και των puffer μπουφάν είναι και φέτος in fashion.Συνδύασέ το με ένα κάτω μέρος πιό κολλητό και εφαρμοστό καθώς τα μπουφάν αυτά τείνουν να δίνουν όγκο και σε συνδυασμό με κάτι φαρδύ απο κάτω θα σου προσθέτει στο μάτι σαν σύνολο!Τα φουσκωτά μπουφάν λοιπόν ειναι και φέτος μόδα και μη διστάσεις να τα επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου.Το συγκέκριμένο Puffer μεταλιζέ gold θα το βρείς online στην κατηγορία πανωφόρια&τζάκετ!

Λεοπάρ παλτό

 

Το animal print και ότι έχει να κάνει με leopar χρωματισμούς είναι all time classic στην γυναικεία μόδα,οπότε ειναι αδιαμφισβήτητα μια safe επιλογή και διαχρονική που μπορεί με ένα λίγο διαφορετικό styling να δώσεις έμφαση στο ντύσιμό σου και να το κάνεις high fashion outfit . Συνδύασε το με ένα φουλάρι μονόχρωμο και κατα προτίμηση έντονο χρώμα και μια απλή χρυσή αλυσίδα στο λαιμό.Το leopard πανωφόρι της φωτογραφίας θα το βρείς στο eshop μας σε τιμή σοκ!

 

Τα faux fur γούνινα jacket ειναι για ακόμη μια χρονιά must have πανωφόρια.Στο anemifashion θα βρείς μοναδικά επιλεγμένα γούνινα τζάκετ στους πιο in fashion χρωματισμούς για την fall winter collection 2020-2021.Το καλύτερο όμως ειναι οτι θα τα βρείς σε απίστευτα προσιτές τιμές που θα σε κάνουν να βάλεις στο καλάθι σου όσο περισσότερα μπορείς για να είσαι hight fashion ANEMH girl κάθε στιγμή της ημέρας.Θα τα βρείς στην κατηγορία πανωφόρια&τζάκετ !

Μακριά παλτό faux fur double face με μουτόν επένδυση

Αυτές τις μακριές faux fur γούνες , το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν θα της βρείς πουθενά αλλού!Επιλεγμένες μία προς μία απο την ομάδα μας,είναι οτι πιο Must για την χειμερινή συλλογή 2020-21!Ανακάλυψε μακριές μονόχρωμες αλλα και δίχρωμες γυναικείες γούνες  με double face εφαρμογή και απο τις δύο πλευρές,συνδυασμό faux fur με μουτόν επένδυση!Συνδύασέ την με τις ίδιες δίχρωμες αλλα και μονόχρωμες τσάντες τους και δώσε στην γκαρνταρόμπα σου μια άλλη νότα στυλ που θα σε κάνει μοναδική στις εμφανίσεις σου!

Μάλλινα μονόχρωμα παλτό

 

Απο όλο το team και προσωπικό του anemifashion.gr και των καταστημάτων ANEMH clothing&fashion items σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή πρωτοχρονιά με υγεία πάνω απ’όλα και ευχές για ένα καλύτερο αύριο με το νέο έτος!!

ΑΝΕΜΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

 

 

SS24
Say hello to your new favorite🍓