Μια νέα σεζόν ξεκινάει και τα top fashion trends αλλάζουν

Ανακαλύψτε λοιπόν τι προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές για τη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Μίνιμαλ γραμμές, neutral αποχρώσεις, animal prints, color blocking, layering, mix and match, καρό, δερματίνη και statement αξεσουάρ ολοκληρώνουν τις νέες τάσεις  για το φθινώπορο και χειμώνα 2020.

 

 

Τα παντελόνια γραφείου γίνονται απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.Οι τζιν φούστες γίνοται επίσης αγαπημένη τάση της σεζόν. Μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα oversized πουκάμισο σε neutral τόνους και ένα ανοιχτόχρωμο top.

 

Συνδύασε το χακί με όλα τα χρώματα!

 

Φόρεσε το οτιδήποτε με το χακί για στιλάτα, στρατιωτικά εμπνευσμένα outfits. Επίλεξε τις μοναδικές μπλούζες-φούτερ απο το anemifashion, πανωφόρια, φόρμες παντελόνια , oversize jackets ή μακριά παλτό. Βέβαια, διαλέγοντας αυτά τα χρώματα για ένα ready to wear outfit ,μπορείς να δημιουργήσεις και ένα μοντέρνο, ρομαντικό ντύσιμο και όχι απαραίτητα ένα military inspired look.

Τα φουσκωτά μανίκια δεν λείπουν και φέτος τον χειμώνα από την γκαρνταρόμπα μας!

Στο blog του anemifashion.gr   θα βρείς όλα τα fashion pills σχετικά με την γυναικεία μόδα για εξαιρετικές εμφανίσεις που διαφέρουν και σε κάνουν μοναδική!

Σε συνδυασμό με δερματίνη αποτελούν από τα must have outfits για φέτος καθώς προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στύλ που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

 

Τα φουσκωτά μανίκια είναι μία τάση που αναβιώνει από τη δεκαετία του ’80 και είχε κάνει την εμφάνισή της ήδη από το καλοκαίρι αλλά συνεχίζει δυναμικά και το φετινό χειμώνα.

Τα φουσκωτά μανίκια έχουν διάφορες εκδοχές, από υπερβολικά ογκώδη σε όλο το μήκος του μανικιού ή μόνο στο ώμους. Μπορεί να εστιάζουν σε σούρες που δημιουργούν τον όγκο πάνω στον ώμο, άλλα που έχουν πιο γεωμετρική ή γλυπτική γραμμή, αλλά και φουσκωτά μανίκια πιο διακριτικά και με μικρούς όγκους.

Τα φουσκωτά μανίκια και οι τονισμένοι ώμοι έχουν και τα tips τους σχετικά με το πώς θα τα φορέσετε για να τα αναδείξετε. Παρακάτω θα βρείς χρήσιμες συμβουλές απο την ομάδα της ΑΝΕΜΗ  .

  • Δώστε προσοχή στα μανίκια με όγκο υπερβολικό καθώς μπορεί κάποιες φορές να σας φαρδαίνουν.
  • Εάν επιλέξετε μπλούζα ή πουκάμισο, προτιμήστε φούστα ή παντελόνι σε στενή  γραμμή.Αποφύγετε τον όγκο και στο κάτω μέρος για να μην ξεφύγετε με το φάρδος αλλα και για να τονίσετε το πάνω μέρος.
  • Μία εφαρμοστή μπλούζα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια στους ώμους και ψηλόμεσο παντελόνι ή ψηλόμεση φούστα μίντι σε ίσια ή στενή γραμμή είναι μία επιλογή για όλες τις ώρες.

 

SS24
Say hello to your new favorite🍓