γυναικεία ρούχα ΑΝΕΜΗ

Μόδα Φθινώπορο/Χειμώνας 2020-2021: ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ

Το κόκκινο, το πορτοκαλί, το μπλε, το ροζ και το μωβ είναι μερικά από τα κορυφαία χρώματα για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.
Κάθε εποχή οι διάσημοι οίκοι μόδας μας παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τα ρούχα, αλλά και τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν. Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποια θα είναι τα top χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021, η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα.
Η γκάμα του φετινού χρωματολογίου σύμφωνα με την Pantone είναι μεγάλη. Θα φορεθούν τόσο οι έντονοι τόνοι, όσο και κάποιοι πιο ουδέτεροι, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.
Οι κορυφαίες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες αποχρώσεις για τη φετινή σεζόν, μεταδίδει το beautetinkyriaki.gr
Θα τα δούμε σε συγκεκριμένες αποχρώσεις, οι οποίες φέτος σύμφωνα με τους διάσημους οίκους μόδας θα έχουν την τιμητική τους τόσο στα ρούχα και τα παπούτσια, όσο και στα αξεσουάρ αλλά και τις τσάντες της σεζόν.

Μπορντό αποχρώσεις: Fired Brick και Burnt Henna

 

Κι επειδή μιλάμε για φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη μόδα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα και οι πιο σκούρες, μπορντό αποχρώσεις όπως το Fired brick και το Burnt henna.
Ο δυναμισμός που αποπνέει το διαχρονικό βαθύ σκούρο κόκκινο χρώμα (Fired brick) το καθιστά ιδανικό για τη σεζόν. Πρόκειται για έναν τόνο που ο Salvatore Ferragamo χρησιμοποίησε κατά κόρον στα δερμάτινα ρούχα που παρουσίασε στην πασαρέλα του. Από την άλλη μεριά, ο οίκος Marques Almeida το πρότεινε περισσότερο σε πλεκτά κομμάτια.
Επίσης, το Burnt henna είναι ένα εξίσου θερμό χρώμα με πιο γήινο τόνο που ταίριαξε απόλυτα κυρίως σε δερμάτινα και σουέτ ρούχα, όπως φάνηκε και από τους οίκους Longchamp και Sportmax.

Πορτοκαλί χρωματισμοί: Exuberance και Amberglow

 

 

Μέσα στα γενικότερα σκούρα και ουδέτερα χρώματα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, ένα πορτοκαλί μπορεί να δώσει την ένταση που χρειαζόμαστε, φτιάχνοντας μας την διάθεση. Φέτος λοιπόν θα φορεθούν πολύ δυο αποχρώσεις του πορτοκαλί.
Το Exuberance είναι ένα θερμό και βαθύ χρώμα που θα κάνει τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας πιο ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα λοιπόν με τους οίκους Carolina Herrera, Proenza Schouler και Brandon Maxwell, ο συγκεκριμένος τόνος θα είναι must για τη σεζόν.

Μεταλλικές αποχρώσεις: Χρυσό και ασημί

Για τις πιο glamorous εμφανίσεις δεν έλειψαν βέβαια και οι μεταλλικές αποχρώσεις με το χρυσό και το ασημί να κατέχουν την κορυφή.
Πιο συγκεκριμένα, το χρυσό αποτελεί ένα χρώμα που φέτος θα φορεθεί πολύ τόσο στα ρούχα, όσο και στις τσάντες και τα παπούτσια της σεζόν.
Ωστόσο, το glitter δεν είναι πάντα χρυσό. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ασημί, το οποίο θα είναι must αυτή την περίοδο.

Μωβ σε τόνο Magenta Purple

 

Το βαθύ αυτό θερμό μωβ χρώμα που αποπνέει έναν glamorous και αρχοντικό αέρα θα φορεθεί πολύ φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.
Πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην εποχή και χρησιμοποιήθηκε μεταξύ άλλων στα ρούχα των οίκων μόδας Richard Malone και Christian Cowan.

 

 

 

 

 

Γαλαζοπράσινο σε τόνο Ultramarine Green

 

 

 

 

 

Το Ultramarine Green είναι ένα βαθύ γαλαζοπράσινο χρώμα που τραβάει τα βλέμματα. Ο έντονος του τόνος αποπνέει κομψότητα και είναι πολύ classy.
Χρησιμοποιήθηκε από πολλούς διάσημους σχεδιαστές μεταξύ των οποίων ήταν και οι Emilia Wickstead, Ulla Johnson, Hermes, Dries Van Noten και Anna Sui.

 

 

 

Το αγαπημένο χακί: Military Olive

 

Αγαπημένο και ιδανικό για την εποχή το χακί χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Είναι τόσο σκούρο όσο χρειάζεται, αλλά και τόσο χρωματιστό όσο είναι απαραίτητο στο ντύσιμο της σεζόν.

Το κλασσικό και αγαπημένο μαύρο

Από τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021 δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει το μαύρο. Αυτό το κλασσικό και διαχρονικό χρώμα που φοριέται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά ακόμη περισσότερο αυτή την περίοδο είναι πολύ κομψό και στυλάτο.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που το είδαμε σε πολλές πασαρέλες, όπως των Dolce & Gabbana, Valentino, Balenciaga, Prada και Versace, με πιο χαρακτηριστική αυτή του λάτρη του μαύρου Yves Saint Laurent.

γυναικεία ρούχα

 

γυναικεία ρούχα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/moda-fthinoporochimonas-20202021-ta-chromata-pou-tha-forethoun
Πηγή : beautetinkyriaki.gr
SS24
Say hello to your new favorite🍓